Metal detector diver

Metaaldetectie onder water is een groeiende, spannende, nuttige, interessante en niet vrijblijvende combinatie van twee hobby's: duiken en metaaldetectie. De Discovery Divers PADI Distinctive specialty Metaal detectie duiker heeft als doelstelling:

  • Kennis verkrijgen over het gebruik en de (on)mogelijkheden van onderwater metaaldetectie, metaaldetectoren en bijhorende accessoires
  • Ervaren en leren hoe je in Nederlands buitenwater onderwater metaaldetector duiken plant en uitvoert

 

Continue Reading

Fin kick diver

Belangstelling voor nieuwe technieken? Onze eigen vinkick specialty maakt je wegwijs in frogkicks, flutterkicks, backward kick en helikopter turns. Een goede lichaamshouding en trim zijn natuurlijk de basis.

Continue Reading

KNRM Sea Survival Course

Als grootste duikorganisatie ter wereld ondersteunt PADI het KNRM preventieprogramma voor duikers met een KNRM Sea Survival Specialty gebaseerd op het programma van de Britse zusterorganisatie RNLI.

Continue Reading

Wreck Detective

Duik in de geschiedenis en geef je op voor deze unieke PADI Specialty. De PADI Wreck Detective Distinctive Specialty is ontwikkeld om duikers op een verantwoorde manier kennis te laten maken met maritieme archeologie.

Continue Reading

Scubacache Diver

Discovery Divers' PADI Scubacache Diver Distinctive Specialty introduceert je in de onderwaterversie van Geocaching. Geocaching is een outdoor schatzoek spel met behulp van mobiele telefoons en andere GPS apparatuur.

Continue Reading

Discovery Divers

Reeuwijk

Reeuwijkse Poort 307

2811 NV Reeuwijk

☏ +31 (0)182 399 580

✆ +31 (0)638103687

✉︎ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden

Woensdag: 12.00 -18.00

Donderdag: 12.00 -18.00

Vrijdag: 12.00 -19.00

Zaterdag: 09.30-17.00

Andere dagen: op afspraak