ReActivate® Scuba Refresher

Heb je een tijdje niet gedoken en wil je een en ander snel opfrissen?

Het ReActivate™-programma is de perfecte manier om je duikvaardigheden en -kennis die je tijdens de PADI Open Water Diver-cursus hebt opgedaan op te frissen voordat je weer het water in duikt.

Of je nu slechts een paar onderwerpen wilt doornemen of de volledige basis, ReActivate wordt volledig voor jou op maat gemaakt. Je gaat eerst met wat grondbeginselen van duiken in eigen tempo op je tablet-pc, mobieltje of computer aan de slag. Pas daarna ga je met een PADI-professional het water in. Je gaat er vlot door heen en het is eenvoudig te doen en daarmee een goede manier om je voor te bereiden op je volgende PADI-cursus of duikvakantie. Het mooie is ook nog dat als je zowel de kennis als de duikvaardigheden opfrist, je een vervangingspasje krijgt waarop de ReActivate-datum staat.

Eigenlijk zou elke gebrevetteerde PADI-duiker die het duiken weer even wil opfrissen of zich wil voorbereiden op een duikvakantie, het ReActivate-programma moeten volgen. Voor duikcentra is het ook ideaal als je een brevetpas kunt laten zien waarop een recente ReActivate-datum staat vermeld omdat ze dan weten dat jij er helemaal klaar voor bent om het water in te duiken.

Duik weer het water in. Als je meer te weten wilt komen over duiken in een voor jou nieuwe duikomgeving of onder andere duikcondities, laat je dan informeren over het Discover Local Diving-programma bij een plaatselijke duikstek.

*Je PADI-brevet vervalt niet. Deelname aan het PADI ReActivate™-programma is niet verplicht. Het wordt alleen aanbevolen omdat het een eenvoudige manier is om je basiskennis van duikveiligheid en je duikvaardigheden op te frissen als je een tijdje niet meer gedoken hebt. Duikers die zowel het kennisdeel afronden als de sessie in het water, ontvangen een vervangingspasje met daarop de datum waarop je geReActiveerd bent.

Cursusopbouw
Door gebruik te maken van ReActivate Touch (voor de tablet of andere mobiele apparatuur) krijg je duikscenario's voorgeschoteld en moet je beslissingen nemen op basis waarvan je kennis en begrip van belangrijke duikveiligheidsonderwerpen, duikplanning en probleemmanagement wordt beoordeeld. Ga in eigen tempo met ReActivate aan de slag en duik dieper in die onderwerpen waar je meer vanaf wilt weten.

Onze instructeur zal je in het water helpen om weer comfortabel en zelfverzekerd te duiken. Je zult enkele veiligheidsgerelateerde vaardigheden oefenen en daarna die vaardigheden die jij zelf graag nog eens zou willen doen.

Duikuitrusting

Je zult gebruik maken van een basisduikuitrusting waaronder een masker, snorkel, vinnen, trimvest en een duikfles. Wat voor duikpak je nodig hebt is afhankelijk van waar je het water in gaat: het zwembad of in (een beschut deel van) het buitenwater. De medewerker(s) van je PADI-duikcentrum of -resort buitenwater. De medewerker(s) van je PADI-duikcentrum of -resort informeert je over eventuele andere duikuitrusting die je voor het ReActivate-programma nodig hebt.

Ga Van Start

Neem contact met ons op om het programma te bespreken en om in het bezit te komen van de ReActivate Touch of ReActivate Online en begin meteen met de scenario's. Plan daarna de ReActivate-les in het water in.

Discovery Divers

Reeuwijk

Reeuwijkse Poort 307

2811 NV Reeuwijk

☏ +31 (0)182 399 580

✆ +31 (0)638103687

✉︎ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden

Woensdag: 12.00 -18.00

Donderdag: 12.00 -18.00

Vrijdag: 12.00 -19.00

Zaterdag: 09.30-17.00

Andere dagen: op afspraak