Scuba Review

Heb je al een poosje niet meer gedoken? Voel je je een beetje roestig? Het Scuba Review-programma is de opfrisser die je dan nodig hebt om je kennis en vaardigheden op te halen.

Onze instructeur zal met je het water in duiken om ervoor te zorgen dat je weer plezier krijgt in duiken en je je weer comfortabel voelt. Het programma duurt maar kort en is een makkelijke manier om je voor te bereiden op je volgende PADI-cursus of duikvakantie.

Het Scuba Review-programma is geschikt voor elke gebrevetteerde duiker die een opfrisser kan gebruiken, of op reis gaat en er weer even in wil komen, of een vervolgcursus gaat volgen, of die wil upgraden van het Junior-brevet.

Scuba Review is ook een perfect programma voor duikers die nog niet gebrevetteerd zijn en doorverwezen zijn om hun cursus elders af te maken, en voor PADI Scuba Divers die hun Open Water Diver-brevet willen behalen.

Als je je duikvaardigheden nog verder wilt opfrissen vraag dan naar de mogelijkheden om het Discover Local Diving-programma te doen bij een plaatselijke duikstek.

Cursusopbouw

Je neemt de basis door waar onder belangrijke duikveiligheidsbegrippen, duikplanning en het oplossen van problemen. Je PADI-professional zal je laten oefenen met het optuigen van je uitrusting en met de buddycheck. Vervolgens ga je de basisduikvaardigheden herhalen met focus op een goede controle over je drijfvermogen.

Duikuitrusting

Je maakt gebruik van je basisduikuitrusting, waar onder een masker, snorkel, vinnen, ademautomaat, trimvest, duikcomputer en een duikfles. Daarnaast heb je afhankelijk van de temperatuur van het zwembad of beschut deel van het buitenwater ook een duikpak nodig. De medewerker van je PADI-duikcentrum of -resort informeert je over eventuele andere uitrustingsstukken die je voor de opfriscursus nodig hebt.

Ga Van Start

Neem contact met ons op om het programma te bespreken en de cursus te plannen. Kom bij ons langs om je in te schrijven voor Scuba Review en om meteen het werkboek mee naar huis te krijgen.

Discovery Divers

Reeuwijk

Reeuwijkse Poort 307

2811 NV Reeuwijk

☏ +31 (0)182 399 580

✆ +31 (0)638103687

✉︎ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden

Woensdag: 12.00 -18.00

Donderdag: 12.00 -18.00

Vrijdag: 12.00 -19.00

Zaterdag: 09.30-17.00

Andere dagen: op afspraak