Discover Local Diving

Wellicht herinner je nog dat je PADI-instructeur je vertelde dat als je reist naar een nieuwe locatie of een onbekende duikomgeving je het beste een oriëntatieduik kunt maken in die nieuwe omgeving.

Het is een goed advies en het is zo gepiept. Loop bij het PADI-duikcentrum in die buurt naar binnen en vraag naar het Discover Local Diving-programma. Je gaat dan duiken met een ervaren duikprofessional uit de plaatselijke omgeving waardoor je meer ontspannen van het duikavontuur zult genieten.

Dit programma is geschikt voor elke gebrevetteerde duiker die in een nieuw gebied of omgeving wil duiken.

Wij nemen je mee naar een duikstek naar wens in zoet of zout water en gaan je laten zien hoe mooi duiken in Nederland kan zijn.

 

Cursusprogramma
Je ervaren PADI-professional zal je briefen over de duikcondities, eventuele gevaren en bezienswaardigheden van de duikstek. Hij zal ook aangeven welk onderwaterleven je te zien krijgt en hoe je daar op een verantwoorde manier mee om moet gaan. Als er speciale procedures of technieken zijn die in de plaatselijke omgeving worden gehanteerd dan zal je duikprofessional je laten zien wat je moet doen om er een leuke duik van te maken zonder al te veel gedoe.

Als je denkt dat je wel een opfrisser voorafgaand aan de duik kunt gebruiken, vraag dan naar het Scuba Review-programma.
Duikuitrusting
Je maakt gebruik van je basisduikuitrusting, waar onder een masker, snorkel, vinnen, ademautomaat, trimvest, duikcomputer en een duikfles. Maar ook een duikpak waarvan de dikte afhankelijk is van de temperatuur van de omgeving waar je wil gaan duiken. De medewerker van je PADI-duikcentrum of -resort informeert je over eventuele andere uitrustingsstukken die je nodig hebt.

Discovery Divers

Reeuwijk

Reeuwijkse Poort 307

2811 NV Reeuwijk

☏ +31 (0)182 399 580

✆ +31 (0)638103687

✉︎ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden

Woensdag: 12.00 -18.00

Donderdag: 12.00 -18.00

Vrijdag: 12.00 -19.00

Zaterdag: 09.30-17.00

Andere dagen: op afspraak