Master Freediver

Voor gevorderde freedivers die het eliteniveau onder freedivers willen benaderen.

Je leert hoe je jouw static apnea, dynamic apnea, vrije afdaling en vaardigheden met constant gewicht naar een volgend niveau brengt.

Als je een advanced freediver bent die wil leren hoe je je levensstijl en training verder kunt aanscherpen om het elite niveau bij freediving te bereiken, dan is de PADI Master Freediver-cursus de cursus die je moet volgen. Aan de hand van gerichte sessies til je je static apnea-, dynamic apnea-, free immersion- en constant weight-vaardigheden naar een hoger niveau.

Om mee te kunnen doen met de PADI Master Freediver-cursus moet je minimaal 18 jaar oud zijn en een PADI Advanced Freediver-brevet hebben (of een kwalificerend brevet van een andere freediver-brevetteringsorganisatie).

Cursusopbouw

De PADI Master Freediver-cursus bestaat uit drie hoofdonderdelen:

  • Theorie over voeding, je ontspannen en gevorderde
    ademhalingstechnieken. Je gaat hiermee met behulp van de PADI Freediver TouchTM zelfstandig aan de slag (het kan ook zijn dat je instructeur klassikale lessen geeft). Daarnaast zal je als onderdeel van de opdracht voor de Master Freediver- cursus, zelfstandig onderzoek moeten doen.
  • Beschutwaterles om je static- en dynamic apnea-pogingen te verbeteren, waar onder een dynamic apnea freedive zonder gebruik van vinnen. Doel – static apnea freedive van 3 minuten en 30 seconden, en een dynamic apnea freedive van 70 meter/230 voet.
  • Buitenwatersessies om het 'mouthfill’ klaren te oefenen, en voor de ademhalingswarming-up en de warming-upduiken voor de free immersion en constant weight freedives. Doel – constant weight freedive naar 27 meter/90 voet diepte.

Duikuitrusting

Je moet een freediving masker, snorkel, bivinnen, natpak en loodgordel hebben. Mogelijk mag je van je instructeur ook monovinnen gebruiken. Je hebt ook een signaleringsmiddel voor aan de oppervlakte nodig en een freediving computer (of dieptemeter en timer).

Ga Van Start

Neem contact met ons op om het programma te bespreken en de cursus te plannen. Als je al de PADI Freediver Touch tablet app hebt, dan kun je gewoon beginnen met het hoofdstuk Master Freediver. En anders kun je contact opnemen met ons opnemen om de interactieve Touch aan te schaffen.

Discovery Divers

Reeuwijk

Reeuwijkse Poort 307

2811 NV Reeuwijk

☏ +31 (0)182 399 580

✆ +31 (0)638103687

✉︎ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden

Woensdag: 12.00 -18.00

Donderdag: 12.00 -18.00

Vrijdag: 12.00 -19.00

Zaterdag: 09.30-17.00

Andere dagen: op afspraak