Continued Education pakket

Het ConEd pakket geeft je de mogelijkheid om de PADI basis en continued education cursussen in één pakket te combineren Je kunt de opleidingen over een periode van twee jaar verdelen en doen wanneer het jou het beste uitkomt. Zo leiden wij je soepel en snel tot een PADI Rescue Diver op. Op het pakket geven wij een pakketkorting van 25% op de cursusprijs.

Continue Reading

Oosterschelde Combi

Wil je veilig en vertrouwd in Nederlands getijdenwater duiken, dan is de PADI Getijdenwater Duiker/KNRM Sea Survival Specialty een perfect combinatie voor jou.

Continue Reading

Dutch Master Scuba Diver pakket

Het Discovery Divers MSD pakket combineert de PADI Distinctieve Specialties die Discovery Divers zelf voor de Nederlandse situatie heeft ontwikkeld met voor Nederland belangrijke specialies. Je leert veilig in getijdenwater duiken. Je gaat maritiem archeologisch onderzoek doen in Nederlands water en je gaat met een droogpak duiken en je navigatie vaardigheden verbeteren. Je kunt de specialties over een periode van twee jaar verdelen en doen wanneer het jou het beste uitkomt. Zo verzamel je je Master Scuba Diver rating soepel en snel. Op het pakket geven wij een pakketkorting van 25% op de cursusprijs.

Continue Reading

Discovery Divers Master Scuba Diver pakket

Het Discovery Divers MSD pakket combineert de PADI Distinctieve Specialties die Discovery Divers zelf voor de Nederlandse situatie heeft ontwikkeld. Je leert veilig in getijdenwater duiken. Je gaat maritiem archeologisch onderzoek doen in Nederlands water en je gaat Geocachen/schatzoeken onderwater. En tenslotte gaan we diverse fin kicks onderzoeken. Je kunt de specialties over een periode van twee jaar verdelen en doen wanneer het jou het beste uitkomt. Zo verzamel je je Master Scuba Diver rating soepel en snel. Op het pakket geven wij een pakketkorting van 25% op de cursusprijs.

Continue Reading

Mix Master Scuba Diver pakket

Het Dutch Mix Master Scuba Diver pakket geeft je de mogelijkheid om vijf PADI specialties of PADI Distinctive specialties naar keuze te combineren Je kunt de specialties over een periode van twee jaar verdelen en doen wanneer het jou het beste uitkomt. Zo verzamel je je Master Scuba Diver rating soepel en snel. Op het pakket geven wij een pakketkorting van 25% op de cursusprijs.

Continue Reading

Discovery Divers

Reeuwijk

Reeuwijkse Poort 307

2811 NV Reeuwijk

☏ +31 (0)182 399 580

✆ +31 (0)638103687

✉︎ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden

Woensdag: 12.00 -18.00

Donderdag: 12.00 -18.00

Vrijdag: 12.00 -19.00

Zaterdag: 09.30-17.00

Andere dagen: op afspraak