Open Water Diver

Heb je altijd al willen leren duiken, ongeëvenaarde avonturen willen beleven en zien hoe de wereld er onder water uitziet?

Dan begint het voor jou hier. Haal je duikbrevet met de PADI Open Water Diver-cursus – ’s werelds populairste en meest erkende duikcursus. Miljoenen mensen voor jou hebben al door deze cursus leren duiken en de wonderen van de onderwaterwereld ontdekt.

Om je in te kunnen schrijven voor de PADI Open Water Diver- cursus (of Junior Open Water Diver-cursus) moet je ten minste 10 jaar oud zijn. Je moet voldoende zwemvaardig zijn en een goede, lichamelijke conditie hebben. Eerdere ervaring met duiken is niet verplicht.

Cursus opbouw

De PADI Open Water Diver-cursus bestaat uit drie hoofdonderdelen:

  • Theorie (online, zelfstudie of klassikaal) om de basisbeginselen van het duiken te leren begrijpen.
  • Beschutwaterduiken om de basisduikvaardigheden aan te leren.
  • Buitenwaterduiken waar je de vaardigheden echt in de praktijk gaat brengen en ontdekken!

Duikuitrusting

Tijdens de PADI Open Water Diver-cursus leer je de basisduikuitrusting te gebruiken, waaronder een masker,, snorkel, vinnen, ademautomaat, trimvest en duikfles. Het soort uitrusting dat je zult gebruiken hangt af van de omstandigheden waarin je gaat duiken: in tropisch water, gematigd of koud water.

Ga Van Start

Neem contact met ons op of geef je op voor Open Water Diver Online – PADI’s eLearningoptie – en je kunt direct beginnen. PADI Open Water Diver Online geeft je de achtergrondinformatie die je nodig hebt om veilig te kunnen duiken en stelt je in staat om in je eigen tempo te leren, via een interactief computerprogramma. Ga nu meteen van start! Je kunt ook beginnen met het zelfstudiemateriaal van PADI – de Open Water Diver TouchTM (een app voor op je tablet) of het Open Water Diver- cursushandboek en de Open Water Diver-video (op DVD).

Kom bij ons langs om je in te schrijven voor de cursus, je lesmateriaal op te halen en begin met het doornemen van het boek en het bekijken van de video. Onze PADI-instructeur zal afspraken met je maken over de voortgang en om ervoor te zorgen dat je de belangrijke informatie over duiken hebt begrepen.

Discovery Divers

Reeuwijk

Reeuwijkse Poort 307

2811 NV Reeuwijk

☏ +31 (0)182 399 580

✆ +31 (0)638103687

✉︎ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden

Woensdag: 12.00 -18.00

Donderdag: 12.00 -18.00

Vrijdag: 12.00 -19.00

Zaterdag: 09.30-17.00

Andere dagen: op afspraak