Go Pro

Wanneer je een passie voor duiken hebt, van mensen houdt en een bijzonder leven wil - wordt PADI Divemaster of Instructeur.

Continue Reading

PADI Divemaster

Houd jij van duiken? Wil jij dit met anderen delen op een manier zoals je dit nooit eerder gedaan hebt? Volg dan de PADI Divemaster-cursus en maak van je hobby je werk.

Continue Reading

Assistant Instructor

Als je van het werken met mensen houdt, een passie hebt voor duiken en een heel bijzonder leven wilt leiden, word dan PADI Instructor. Door duikles te geven krijg je de kans om je liefde voor de waterwereld te delen met anderen terwijl je datgene doet waar je zoveel plezier aan beleeft – in en bij het water, en onder water.

Continue Reading

Open Water Scuba Instructor

 

Als je van het werken met mensen houdt, een passie hebt voor duiken en een heel bijzonder leven wilt leiden, word dan PADI Instructor. PADI Open Water Scuba Instructors en PADI Assistant Instructors zijn de meest gevraagde duikprofessionals ter wereld omdat zij een opleidingsprogramma hebben afgerond dat wereldwijd de norm is voor de training van duikprofessionals.

Continue Reading

IDC Staff Instructor

 

Vergelijkbaar met hoe duikers opkijken tegen Divemasters, zo hebben instructeurskandidaten bijzonder veel respect voor IDC Staff Instructors. Zoals de naam al aangeeft mogen IDC Staff Instructors assisteren bij instructeursopleidingen en hun kennis en ervaring met nieuwe PADI-leiders delen.

Continue Reading

Freediver Instructor

Van je passie een beroep maken. Er zijn twee manieren om een kwalificatie als PADI Freediver Instructor te behalen. De eerste is voor ervaren freedivers die vaardigheden in lesgeven opdoen door een PADI Freediver Instructor Training-cursus te volgen. De tweede manier is voor freediver instructeurs die zich bij de PADI-organisatie willen aansluiten door een PADI Freediver Instructor Oriëntatie bij te wonen.

Continue Reading

Discovery Divers

Reeuwijk

Reeuwijkse Poort 307

2811 NV Reeuwijk

☏ +31 (0)182 399 580

✆ +31 (0)638103687

✉︎ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden

Woensdag: 12.00 -18.00

Donderdag: 12.00 -18.00

Vrijdag: 12.00 -19.00

Zaterdag: 09.30-17.00

Andere dagen: op afspraak