PADI Tec 40 cursus

…zoals gezegd: we zijn nog lang niet klaar dit jaar😎Vandaag rondden Hans, Kosmas en Erik hun PADI Tec 40 opleiding af met hun eerste officiële decompressie duik. Was het perfect: niet helemaal😬, was het goed voorbereid: dat zeker💪, was het leuk en leerzaam: nou en of. Grensverleggend! Eerst nog goed oefenen de komende maanden en dan door met de PADI Tec 45. Heel veel dank aan onze geweldige PADI Tec instructeur Drew McArthur. In 2024 draaien we met hem het nieuwe PADI Tec programma. “Stay tuned”

TODI November 2023

Vandaag was ons jaarlijks bezoek aan Todi gepland. De animo was groot en we konden helaas niet alle aanmeldingen honoreren. Na de gebruikelijke groepsfoto en briefing kleedde iedereen zich om en togen naar de basinrand om vervolgens zo’n anderhalf uur van het water en onderwaterleven te genieten. Kortom weer een zeer geslaagd evenement.
Met dank aan Lex voor zijn organisatorische bijdrage

Drie nieuwe PADI Instructors

Wat een prachtig PADI Instructor Exam weekend: drie nieuwe PADI Open Water Scuba Instructors en een nieuwe PADI Master Instructor. Gefeliciteerd André, Luuk, Ruben met jullie OWSI en Arjan met jouw MI statussen. Indrukwekkende leercurve en een prachtig resultaat. Even chillen en dan aan het werk😎 Dank aan onze PADI Course Director “Mr 100% “ Michel Quint, Examiner Chris Heitkemper, Master Instructor Arjan de Graaf en Bart den Ouden🙏🙏

 

Vinkeveen 21 meter wrak

Vandaag is het onze DoorDeWeekseDuikers (DDWD-ers) eindelijk gelukt de 15 en 21 meter wrakken in Vinkeveen zelf - dus zonder hulp van de jonge oude garde - te vinden. Ze hadden er wel de nodige tijd - 72 minuten - voor nodig. Maar à la, een kniesoor die daarop let. Mooie wrakken, mooie duik, mooi weer ... Oh nee, dat laatste niet. Wel een mooie video: https://youtu.be/uofhP16TOW4

Volle (zwem)bak

Freedivers, Open Water Divers, Refreshers, gewone duikers en zwemmers “in overvloed”???? Nogal volle bak bij Discovery Divers vanmiddag.

Discovery Divers

Reeuwijk

Reeuwijkse Poort 307

2811 NV Reeuwijk

☏ +31 (0)182 399 580

✆ +31 (0)638103687

✉︎ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden

Woensdag: 12.00 -18.00

Donderdag: 12.00 -18.00

Vrijdag: 12.00 -19.00

Zaterdag: 09.30-17.00

Andere dagen: op afspraak