Duikteam

Discovery Divers is een PADI Five Star IDC Center met een bijzonder actief duikteam. Discovery Divers verzorgt PADI opleidingen van beginner tot instructeur en geeft een breed en uniek scala aan specialties. Discovery Divers is één van de grondleggers van het PADI Freedive programma in Nederland en ontwikkelt haar eigen – PADI Distinctive – specialties.

Ons duikteam staat open voor iedereen die samen met ons wil genieten van al het moois dat de onderwaterwereld biedt. Neem deel aan bijzondere en verrijkende evenementen en duiken. Maak kennis met nieuwe facetten van het duiken en ontdek nieuwe mooie duikstekken. Onderhoud je duikvaardigheden en leer nieuwe. 


 • De voordelen van het lidmaatschap van het Discovery Divers Duikteam zijn:
  een interessant en actief zomer- en winterprogramma met minimaal drie evenementen per maand
 • toegang tot de buddy app, waardoor je makkelijk een buddy kunt regelen
 • elke zondag wanneer Discovery Divers in het zwembad actief is kun je gratis gebruik maken van het zwembad (behalve wanneer opleidingen of evenementen dat onmogelijk maken)
 • een uitnodiging voor alle clubduiken en events
 • 10% korting op vervolgopleidingen (m.u.v. PRO opleidingen)
 • 10% korting op huur van duikmaterialen.
 • een bon voor een gratis DSD die je aan een vriend/vriendin cadeau kunt geven.
 • voorrang bij deelname aan de duikreizen van Pacific Diving.
 • tips en adviezen van onze instructeurs en dive masters op duikgebied.
 • de leukste en gezelligste buddy’s die je je kunt wensen.

De kosten voor het standaard lidmaatschap zijn € 99,- per jaar. Per maand betalen kan ook. Dan betaal je € 9,- per maand. Daarnaast kennen wij het lidmaatschap plus, waarmee je ook gratis kunt vullen bij de vestigingen van Pacific Diving in Nieuwegein of Reeuwijk. De kosten voor het lidmaatschap plus zijn € 159,- per jaar of € 14,50 per maand.

Wanneer je lid wil worden van het Discovery Divers Duikteam vul dan het aanmeldingsformulier in, onderteken het en fotografeer/scan en mail het vervolgens naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Afgeven in de winkel kan natuurlijk ook. 

Duikteam programma

Gelukkig nieuwjaar duikteamleden en andere buddies. De post its' zijn verwerkt en het duikteam programma 2023 is klaar. Een prachtig programma met activiteiten buiten en binnen, lezingen, workshops, reizen, bekende en onbekende duikstekken en onderdelen voor beginners en gevorderden.

Dit is de planning voor 2023. Evenementen worden altijd in detail in de buddy apps en via Facebook evenementen aangekondigd. Check de Facebook evenementen van Discovery Divers voor exacte data en tijden. De detail planning wordt soms aangepast aan de omstandigheden. 

Dank aan alle buddies die ideeën hebben aangeleverd. Bijzonder veel dank aan de programmacommissie 2023: Ghislaine, Heidi, Daniella, Kosmas. Jasper en Erik.

PADI Tec 40 cursus

…zoals gezegd: we zijn nog lang niet klaar dit jaar😎Vandaag rondden Hans, Kosmas en Erik hun PADI Tec 40 opleiding af met hun eerste officiële decompressie duik. Was het perfect: niet helemaal😬, was het goed voorbereid: dat zeker💪, was het leuk en leerzaam: nou en of. Grensverleggend! Eerst nog goed oefenen de komende maanden en dan door met de PADI Tec 45. Heel veel dank aan onze geweldige PADI Tec instructeur Drew McArthur. In 2024 draaien we met hem het nieuwe PADI Tec programma. “Stay tuned”

TODI November 2023

Vandaag was ons jaarlijks bezoek aan Todi gepland. De animo was groot en we konden helaas niet alle aanmeldingen honoreren. Na de gebruikelijke groepsfoto en briefing kleedde iedereen zich om en togen naar de basinrand om vervolgens zo’n anderhalf uur van het water en onderwaterleven te genieten. Kortom weer een zeer geslaagd evenement.
Met dank aan Lex voor zijn organisatorische bijdrage

Drie nieuwe PADI Instructors

Wat een prachtig PADI Instructor Exam weekend: drie nieuwe PADI Open Water Scuba Instructors en een nieuwe PADI Master Instructor. Gefeliciteerd André, Luuk, Ruben met jullie OWSI en Arjan met jouw MI statussen. Indrukwekkende leercurve en een prachtig resultaat. Even chillen en dan aan het werk😎 Dank aan onze PADI Course Director “Mr 100% “ Michel Quint, Examiner Chris Heitkemper, Master Instructor Arjan de Graaf en Bart den Ouden🙏🙏

 

Vinkeveen 21 meter wrak

Vandaag is het onze DoorDeWeekseDuikers (DDWD-ers) eindelijk gelukt de 15 en 21 meter wrakken in Vinkeveen zelf - dus zonder hulp van de jonge oude garde - te vinden. Ze hadden er wel de nodige tijd - 72 minuten - voor nodig. Maar à la, een kniesoor die daarop let. Mooie wrakken, mooie duik, mooi weer ... Oh nee, dat laatste niet. Wel een mooie video: https://youtu.be/uofhP16TOW4

... en nog twee PADI Junior Open Water Dive(ster)s

Vandaag hebben Karlijn en Julia met verve hun Padi Junior Open Water behaald. In 20 graden water \"????\" hebben zij alle oefeningen van duik 3 & 4 keurig afgerond. Toch fantastisch als je op 12 jarige leeftijd een start kan maken met duiken! Heel veel mooie duiken gewenst en ik vond het super om jullie het duiken te mogen leren

Cadeaubon

Jij kan de ontdekking van de onderwaterwereld cadeau geven. Geef niet iets tastbaars, maar juist een ervaring cadeau! Trakteer iemand op een Discovery Divers/PADI cadeaubon. Een cadeaubon is het perfecte cadeau voor een familielid of vriend die een PADI cursus zou willen volgen of misschien zelfs een PADI professional zou willen worden. 

Belangstelling of meer informatie? Neem even contact met ons op.

Discovery Divers

Reeuwijk

Reeuwijkse Poort 307

2811 NV Reeuwijk

☏ +31 (0)182 399 580

✆ +31 (0)638103687

✉︎ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden

Woensdag: 12.00 -18.00

Donderdag: 12.00 -18.00

Vrijdag: 12.00 -19.00

Zaterdag: 09.30-17.00

Andere dagen: op afspraak