PADI Duikopleidingen

Persoonlijk, plezierig en professioneel.

Wij staan garant voor een persoonlijke, plezierige en professionele begeleiding tijdens jouw duikopleiding. Vanaf een eerste kennismaking met het ademen onder water tot de hoogste instructeursopleiding kun je bij ons terecht. Uitstekende kwaliteit opleidingen, enthousiaste begeleiding en plezier, dat is wat je bij ons zult vinden.

Wij staan open voor iedereen ongeacht leeftijd, cultuur, bekwaamheid of handicap, geslacht, taal, ras, seksuele geaardheid en religie, 

Heb je in belangstelling voor het duiken of interesse in ons team, neem dan contact met ons op. Volg ons dan via Facebook, Flickr, Youtube of kom - nog leuker - een keer langs in onze divecenter in Reeuwijk.

Duikteam

Discovery Divers is een PADI Five Star IDC Center met een bijzonder actief duikteam. Discovery Divers verzorgt PADI opleidingen van beginner tot instructeur en geeft een breed en uniek scala aan specialties. Discovery Divers is één van de grondleggers van het PADI Freedive programma in Nederland en ontwikkelt haar eigen – PADI Distinctive – specialties.

Continue Reading

Anders begaafden

Duiken kan een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van individuen, fysiek, persoonlijk, sociaal en emotioneel. Discovery Divers en PADI  hebben vele programma's die openstaan voor mensen met uiteenlopende vaardigheden, van ervaring tot volledige brevetteringscursussen, met verschillende prestatie-eisen die de meeste individuen een weg kunnen bieden om betrokken te raken bij bepaalde activiteiten op het gebied van duiken of persluchtduiken.

Continue Reading

Discovery Divers

Reeuwijk

Reeuwijkse Poort 307

2811 NV Reeuwijk

☏ +31 (0)182 399 580

✆ +31 (0)638103687

✉︎ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden

Woensdag: 12.00 -18.00

Donderdag: 12.00 -18.00

Vrijdag: 12.00 -19.00

Zaterdag: 09.30-17.00

Andere dagen: op afspraak