Kwaliteitsopleidingen en duikplezier

Persoonlijk, plezierig en professioneel.

Wij staan garant voor een persoonlijke, plezierige en professionele begeleiding tijdens jouw duikopleiding. Vanaf een eerste kennismaking met het ademen onder water tot de hoogste instructeursopleiding kun je bij ons terecht. Uitstekende kwaliteit opleidingen, enthousiaste begeleiding en plezier, dat is wat je bij ons zult vinden.

Heb je in belangstelling voor het duiken of interesse in ons team, neem dan contact met ons op. Volg ons dan via Facebook, Flickr, Youtube of kom - nog leuker - een keer langs in onze divecenters in Reeuwijk en Utrecht/Nieuwegein.

Cadeaubon

Jij kan de ontdekking van de onderwaterwereld cadeau geven. Geef niet iets tastbaars, maar juist een ervaring cadeau! Trakteer iemand op een Discovery Divers/PADI cadeaubon. Een cadeaubon is het perfecte cadeau voor een familielid of vriend die een PADI cursus zou willen volgen of misschien zelfs een PADI professional zou willen worden. 

Belangstelling of meer informatie? Neem even contact met ons op.

Duikteam

Discovery Divers is een PADI Five Star IDC Center met een bijzonder actief duikteam. Discovery Divers verzorgt PADI opleidingen van beginner tot instructeur en geeft een breed en uniek scala aan specialties. Discovery Divers is één van de grondleggers van het PADI Freedive programma in Nederland en ontwikkelt haar eigen – PADI Distinctive – specialties.

Continue Reading

Programma oktober 2020

Hi buddies,
 
bij deze het programma voor de maand oktober.
 
Op dinsdagavond 6 oktober gaan we de week breken in de Zevenhuizer plas. Deze keer gaan we eens naar het Hondenstrand. Prima zicht en veel palingen. 
 
18 oktober geven wij een "fin kick" workshop in ons zwembad in Bodegraven. Frog-, flutter, backward, helicopter en andere "kicks and turns". Leuk voor iedereen.
 
Op 14 en 28 oktober geven wij de PADI Wreck Diver Specialty.
 
 De geplande trip naar Naturagard kan vanwege de COVID-19 beperkingen helaas niet door gaan.
 
.... maar eerst natuurlijk op 27 september de PADI Freediver clinic. Die zit overigens vol.

Project AWARE Dive Against Debris duik

Vandaag, zondag 20 september 2020 vond de Dive Against Debris duik plaats. 25 duikers en helpers van het Discovery Divers Duikteam en andere belangstellenden haalden ongeveer 150 kg afval bij de T-steiger uit de Zegerplas. Ondermeer :140 plastic bekers, borden en bestek, 14 stuks speelgoed, 33 stukken bak- of betonsteen, 25 blikjes en 5 auto onderdelen en nog veel meer.

Continue Reading

"Misty day at the office" en AOWD Igor

"Misty day at the Dreischor office" vandaag. Wel prachtig natuurlijk voor een Advanced Open Water Diver duikdag. Igor rondde zijn PADI Advanced Open Water Diver brevet af met een diep- en een navigatie duik. De "fun part" met de Peak Performance Buoyancy, wrak- en nachtduik deed hij vorige week al.

Shoppen of duiken met je dochter?

Je kunt natuurlijk gaan shoppen met je dochter. ... maar duiken is natuurlijk een stuk leuker. Dank voor jullie bezoek Sophie en Eddy en voor de Discover Scuba Diving introductieduik.
Dank ook aan Albert en Hossein voor de begeleiding. Hossein gefeliciteerd met jouw DSD Leader brevet. Prima gedaan.

Kenniscafé digitale onderwater media

In het kenniscafé van vanavond vertelden onze instructeurs Carola en Leo over de ervaringen die zij in de afgelopen jaren hebben opgedaan in de onderwaterfotografie en - videografie. Het online café zat met twintig deelnemers weer aardig vol.

Public Safety Diving demo dag

Zondag 6 september 2020 a.s. organiseert het Public Safety Duikteam Nederland (PSD NL) van 14.00 tot 17.00 uur een Public Safety Diving demo dag bij het Onderwaternatuurpark Zegersloot in Alphen aan den Rijn. Het PSD NL is nauw verbonden met "ons zusje" Discovery Divers Veenendaal.
PSD NL laat op deze dag zien wat Public Safety Diving inhoudt, welke werkzaamheden een Public Safety Diver uitvoert en welke technieken en materialen een Public Safety Diver gebruikt.

Continue Reading

Duikteam programma september 2020

Hi buddies,
bij deze het altijd spannende maandprogramma van het Discovery Divers Duikteam. We gaan in september aan de slag met onderwatermedia, opruimen onderwater en freediven. Tussen de evenementen door duiken we natuurlijk onderling via de Buddy app.

More Articles ...

Discovery Divers

Reeuwijk

Reeuwijkse Poort 307

2811 NV Reeuwijk

☏ +31 (0)182 399 580

✆ +31 (0)638103687

✉︎ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Discovery Divers

Nieuwegein/Utrecht

Ravenswade 212a

3439 LD Nieuwegein

✆ +31 (0)30 711 6505

☏ +31 (0)638103687

✉︎ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden

Woensdag: 12.00 -18.00

Donderdag: 12.00 -18.00

Vrijdag: 12.00 -19.00

Zaterdag: 09.30-17.00

Andere dagen: op afspraak